Update gevonden pups.

Trotse moederWaarschijnlijk heeft u in de (social) media het verhaal al gelezen over de 8 gedumpte pups van dit weekend. (Zo niet, kijkt u gerust eens op onze facebookpagina voor de eerdere updates:  https://www.facebook.com/DierenambulanceAlphenaandenrijn1

Helaas is er naar aanleiding van de de laatste berichten onduidelijkheid ontstaan over het lot van de pups, de moeder en de pleegmoeder...


Zoals u wellicht elders ook heeft gelezen of gehoord is de eigenaar inmiddels achterhaald, en daarmee de moederhond. In verband met het onderzoek is de moederhond in beslag genomen door politie/justitie en verblijft momenteel veilig in een door justitie geregelde opvang.

Gezien de geschiedenis van deze hond was het niet verantwoord om de pups weer terug aan te leggen bij de moeder en om deze reden blijven alle pups dan ook in ieder geval de komende 8 weken bij de pleegmoeder.
Na die tijd zullen de pups geplaatst gaan worden via justitie.
De pleegmoeder is dan ook geen enkel moment zonder pups geweest!

Alle betrokken instanties hebben hier hun uiterste best gedaan en zijn er ook zo goed mogelijk in geslaagd om te handelen in het belang van alle 10 betrokken dieren.

Trotse pleegmoederTrotse moederTrotse moederTrotse moeder

 Foto's: Raymond Geertsen Fotografie

 

 

Share on Myspace

Volg Ons

Adres

  • Hoorn 318,
    2404 HL, Alphen aan den Rijn.

Contact

Erkend/Aangesloten bij

Aequor erkend Anbi erkendFDN aangesloten

Ads by google.