Open dag 2013 Dierenambulance Alphen aan den Rijn

Tegen gereduceerd tarief uw huisdier laten chippen bij de open dag Dierenambulance Alphen aan den RijnZoals al eerder gemeld laat Dierenambulance Alphen aan den Rijn Dierendag samenvallen met een eigen Open Dag op 5 oktober van 12 tot 16 uur. Groot en klein zijn welkom, zonder maar ook MET huisdier! Neem je je huisdier mee? Hond, kat, fret of konijn? Welkom in mand, kooi of aan de lijn!

 

 

Vanaf 12 uur gaan we meteen vol van start;

  • Wil je met je huisdier op de foto? Een professionele fotograaf maakt de digitale foto en stuurt deze direct naar je eigen e-mailadres.
  • Teddybeer gewond? De Teddyberendokter is aanwezig; met naald, draad en verband.
  • Op het overdekte Kinderplein kunnen de jongsten plezier maken; spelletjes, grabbelen, kleuren, drinken van het Limolifantje, Schminken en wat lekkers! Dit alles voor een klein prijsje.
  • Heb je de media gevolgd en is je kat nog niet gechipt? Vandaag kan dit voor 20 euro, ook voor honden, konijnen, fretten.
  • Gezondheidscheck van uw huisdier door onze eigen betrouwbare deskundige Alphense Dierenartsen; GRATIS!!
  • Bekijk onze "nieuwe" ambulancepost en sluit af met het Rad van Fortuin waar leuke prijzen mee zijn te winnen!

De opbrengst van deze dag wordt door onze belangrijkste sponsor, Stichting Dierenlot verdubbeld! De Dierenambulance gebruikt de opbrengst voor het Frodofonds; dit is een speciaal in het leven geroepen fonds waaruit dierenarts en verzorgingskosten betaald worden van gewonde dieren zonder (bekende) eigenaren. Want natuurlijk laat de Dierenambulance geen dier stikken!
(Hier een artikel uit 2006 over het ontstaan van het Frodofonds: http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/2328147/2006/04/24/Frodo-is-overleden.dhtml

Share on Myspace

Volg Ons

Adres

  • Hoorn 318,
    2404 HL, Alphen aan den Rijn.

Contact

Erkend/Aangesloten bij

Aequor erkend Anbi erkendFDN aangesloten

Ads by google.